Kuala Lumpur, Malaysia

Kuala Lumpur, Malaysia

Vi havde 3 dage i Kuala Lumpur inden vi skulle rejse videre til Sumatra. Hele Kuala Lumpur var dækket af Haze fra brændene i den sydlige del af Sumatra, hvilket gjorde, at det ikke var så tiltalende at være i byen. Hazen er den værste nogensinde og Kuala Lumpur og Singapore forsøger at stoppe brændene, der har bredt sig på grund af lavt nedbør.

DSC00322

Bagsiden af medaljen. Vores nabogade i KL Sentral

DSC00373

Byen dækket af tåge

DSC00370 - Edited

Imellem de snuskede kvarterer blev der bygget nye flotte bygninger

Kuala Lumpur er en kæmpe by med en masse skyskrabere, og generelt set syntes vi den var beskidt og forurenet.

Nikolaj har været i Kuala Lumpur i 2009 for at deltage i et BASE jump event, der afholdes hvert år fra KL Tower. Vi tog selvfølgelig ud til KL Tower for at se, hvor Nikolaj havde sprunget fra. Eventet var tilfældigvis lige blevet afholdt et par dage forinden. Denne gang var det dog for sent til at være med.

DSC00331

På grund af den massive tåge, var udsigten en helt anden end sidst Nikolaj besøgte byen

DSC00324

Manglende udsigt over byen

DSC00343

Lidt underholdning på toppen

Vi betalte indgang for at se KL Tower og med i prisen var en gratis frokost på Tårnets spisested.

Det var dog et noget mystisk sted, der ikke lige faldt i vores smag. Ude foran restauranten var der to små aber i lænker til underholdning for gæsterne. Det var tydeligt at se, at aberne havde det forfærdeligt. De løb forvirrede rundt i ring i solen og havde hverken vådt eller tørt. Der var skilte, der sagde at det var forbudt at tage billeder og personalet holdt godt øje. Vi vil ikke anbefale nogen at spise på restauranten og dermed støtte abernes elendighed.

Maden på restauranten var meget speciel. Det var en lokal buffet og personalet sørgede for, at vi fik smagt på alle retterne. Det var ikke det nye favoritkøkken. Vi var lige kommet fra det fabelagtige indonesiske køkken, der bragte vores mund i vand hver dag, og maden her var mildest talt underlig.

Blandt andet fik vi en form for slush ice med en pastalignende topping og med en mystisk sirup på toppen. Alle desserterne var som en form for gele eller gummikonsistens. Vi prøvede at smile og forsøge at spise op. Det var noget af en kamp at få ned.

DSC00355

Malaysisk dessert

DSC00358

Malaysisk mad gør maven glad

DSC00359

Det er uhøftligt ikke at spise op

En af dagene brugte vi i et kæmpe storcenter, hvor vi så den nye Hollywood film “Everest” til inspiration for vores kommende rejse til Nepal. Den omhandlede katastrofen på Everest i 1996. Derudover spiste vi en del cheesecakes i mangel på bedre mad.

DSC00365

Et af de mange kæmpestorcentre

DSC00368

Indkøb af bog

Udgivet i Uncategorized
En kommentar til “Kuala Lumpur, Malaysia
  1. This is great blog, I will certainly be back.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Vores rejseblog

20 marts 2015 tager vi afsted på en lang rejse ud i den store verden :-) Vi vil gerne dele vores rejseoplevelser med familie og venner. Her på bloggen vil vi uploade rejsebreve på vores færd igennem spændende lande.