Om os

Iben, Nikolaj og store drømme 

IMG_20150925_193834

Vi hedder Nikolaj og Iben og 20. marts 2015 tager vi afsted på en rejse rundt i verden. Hjemrejsebilletten er åben, vi ved derfor ikke, hvornår vi lander i Danmark igen. Vores rejseblog Footprints of Freedom er oprettet som en form for rejsedagbog til familie, venner og andre interesserede.

Vi er begge opvoksede i forholdsvis små byer i Nordsjælland sammen med vores dejlige familier. Da vi i 2011 mødte hinanden slog det klik for os begge. Det var kærlighed ved første blik og allerede på dette tidspunkt brugte vi oceaner at stunder på at drømme om storslåede oplevelser sammen i den store verden.

Nikolaj boede på det tidspunkt på Amager i København og vi tog tit metroen ud til lufthavnen for at sidde på Starbucks og kigge på alle de forventningsfulde mennesker, der gjorde sig klar til eventyr eller de familier, der stod og tog i mod solbrune, langskæggede og glade ankomne. For os stod det klart, at vi på et tidspunkt måtte forlade Danmark for at tage afsted og møde de kulturer vi altid har drømt om at møde. Vi har begge siden små børn været utroligt rejselystne og udadvendte.

Nu skriver vi 2015 og nu er det endelig lykkedes for os at være klar til den store drømmerejse, efter en laaaaaaang tids forberedelser. Siden vi mødte hinanden i 2011 har vi rejst mange gange hver for sig. En enkelt gang har vi rejst sammen i 4 uger, det var ikke alene, men med Nikolajs bror Anders. Vores jordomrejse bliver vores første rejse alene sammen.

Der er ingen tvivl om, at det er vores store passion at rejse og vi glæder os ubeskriveligt meget til at komme afsted. Det har allerede været en lang og svær rejse at komme hertil, hvor det er lykkedes os at tage min. et år ud af kalenderen.

Vi har måtte stoppe alle overspringshandlinger, tro på os selv, holde fast i vores drømme og gøre alt for at det skulle lykkes uanset, hvor hårdt det end har været.

Eventyret venter….

Iben og Nikolaj

Vores rejseblog

20 marts 2015 tager vi afsted på en lang rejse ud i den store verden :-) Vi vil gerne dele vores rejseoplevelser med familie og venner. Her på bloggen vil vi uploade rejsebreve på vores færd igennem spændende lande.